CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 10 June 2012

CRYSTALLINE FOUNDATION STICK

      Best tau foundation ni, foundation ni mudah nk pakai dan memberi kesegaran pada wajah yang berpanjangan.Selain itu ia juga dapat menutup liang2 roma pada wajah kita dengan cepat dan mudah. So nampak kulit korang lebih licin dan halus la gitu.....tampak gebu, bile korang snap gamba jugak nmpak pic korang nmpak cun je....rmai juga artis dah guna cme diorang tak mention je....make up artis juga guna foundation ni.....yang paling best jugak ia senang nk cuci...tak pyah la nak sental muke korang 2 lame2 kn....huhuhu......ia juga ada 5 pilihan warna....Harganya pun murah je, semua orang mampu beli...hanya RM 30.00 Sahaja.....murah kn....so apa lagi order la......(~_^)


Antara Warna-warnanya..





Untuk tahan lebih lama lagi aq syorkan korang guna AQUARA SPRAY ni....
sblm korang gune foundation stick 2, korang spray dulu muke korang lepas kering korang gne la foundation 2.....Insyallah make up yang korang pakai 2 akan tahan lama....aq sndiri pun dah guna memang tahan lama sampai malam make up aq tak hilang....tak percaya try la bukan mahal mana pun hanya RM 18.90 je.....

AQUARA SRAY




No comments:

Post a Comment